top of page

Wie zijn wij

Op zoek naar een origineel, eigentijds ontwerp, fotografie van een professioneel niveau ? Dan moet je bij c|create zijn of noem ons gewoon bij onze naam nl Carla en Stijn, want zo worden we het liefst aangesproken. Wij zijn een creatief duo, denken met jullie mee om zo tot leuke ideeën te komen. Om op een rustige manier te werken, werken wij enkel op afspraak. De klant staat centraal en wij zorgen voor het beste. Wij nemen graag tijd om jullie op je gemak te stellen zodat elke foto spontaan en mooi is. Al enkele jaren hebben we een eigen studio maar werken ook op locatie in een losse en plezierige sfeer met vertrouwen voor de klant. De mensen in al zijn schoonheden op beeld zetten is onze passie.

Carla

Als leidende creatieve geest van c|create begon na 5 jaar uit de grafische wereld gestapt te zijn de microbe voor het artistieke terug te kriebelen. Een leven zonder design, kunst, opmaak kon ik mij niet inbeelden dus al snel begon ik naamkaartjes en uitnodigingen te ontwerpen voor familie en vrienden. Wat begon als een kleine hobby groeide uit tot een passie en zo werd c|create opgericht. Ondertussen is dit uitgebouwd tot een zaak waar je terecht kan voor al je grafisch werk en mooi fotografisch werk.

Al enkele jaren werk ik op zelfstandige basis als vaste ontwerpster van een snelgroeiend online bedrijf waar ik de verpakkingen en hun grafisch werk voor mijn rekening mag nemen. 

Stijn

Fotografie was altijd al mijn passie. Waar ik ook kwam, mijn camera had ik bij de hand. Toen de vraag kwam om een fotoreportage te maken voor uitnodigingen heb ik geen moment getwijfeld. En al snel werd het bedrijf uitgebreid, want met twee bereik je meer dan alleen. Maar ook ik wilde meer en wil de klant een kwalitatief en professioneel resultaat bieden. Daarom ben ik een cursus fotografie gaan volgen. Maar natuurlijk moet je innovatief blijven en daarom is het belangrijk om te blijven bijscholen in alle facetten van de fotografie.

Mijn grootste plezier haal ik uit de lachende gezichten van mijn modellen voor de lens. De leuke reacties die je krijgt geven je de nodige energie en zin voor de volgende reportage.

bottom of page